Αθηνόραμα club

2014-12-29 10:42

Αθηνόραμα Club

  Ποιος δε θέλει να πηγαίνει σε θεατρικές παραστάσεις, να βλέπει κινηματογραφικές ταινίες, να τρώει στα καλύτερα εστιατόρια, να διασκεδάζει σε clubs, bars και μουσικές σκηνές με έκπτωση από 20% έως και 50%; Ακριβώς αυτό προσφέρει το αθηνόραμα Club!
 
 Πολύ απλό και πολύ έξυπνο! Γίνεσαι μέλος του club και με την επίδειξη της προσωπικής σου κάρτας απολαμβάνεις εκπτώσεις ξανά και ξανά!
 

Προσφορές:

  • 20-30% έκπτωση σε εστιατόρια
  • 50% σε θέατρα (2 άτομα με 1 εισιτήριο)
  • Έως 50% σε κινηματογράφους (είτε 2 άτομα με 1 εισιτήριο, είτε 5€ ειδική τιμή)
  • 20-30% έκπτωση σε clubs, bars, πίστες και μουσικές σκηνές

Κόστος:

  Η συνδρομή σου στο αθηνόραμα Club είναι ετήσια και κοστίζει 25€. Αυτό επί της ουσίας σημαίνει ότι δίνεις 2€ το μήνα ή 6 cent την ημέρα για να έχεις σταθερές εκπτώσεις στη διασκέδασή σου.  Με μία θεατρική παράσταση και μία κινηματογραφική ταινία έχεις ήδη κάνει απόσβεση!
Από εκεί και μετά απλά κερδίζεις χρήματα σε κάθε έξοδό σου... 
 

Δεν είναι σαν τα κουπόνια!

  Το αθηνόραμα Club λειτουργεί σε μία εκ διαμέτρου αντίθετη λογική από αυτή των deal sites.Δεν δίνει περιορισμένες προσφορές που αλλάζουν κάθε μέρα και πρέπει να μπεις σε ένα site να τις επιλέξεις, να τις πληρώσεις, και να εκτυπώσεις ένα κουπόνι, το οποίο θα πρέπει να εξαργυρώσεις σε συγκεκριμένο διάστημα. 
Στο αθηνόραμα Club γίνεσαι μέλος, έχεις την προσωπική σου κάρτα μέλους και με την απλή επίδειξη της στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις μπορείς να απολαύσεις  την αντίστοιχη προσφορά όσο θες και όποτε θες! Μπορείς να τρως στο ίδιο εστιατόριο κάθε μέρα και να παραγγέλνεις ό,τι θες, να δεις την ίδια θεατρική παράσταση 20 φορές ή ακόμα να πας την ίδια μέρα σινεμά, θέατρο,σε ένα εστιατόριο, για ποτό και όπου αλλού αντέχεις!
 
 

Κάνε κλικ εδώγια να συμπληρώσεις την αίτηση τώρα και ξεκίνα να κερδίζεις αμέσως!